• Vouwgordijnen op maat

Vouwgordijnen op maat

Uiteraard worden alle vouwgordijnen van BlindDesign op maat gemaakt. Ieder raam heeft een andere afmeting zodat u niet een kant en klaar vouwgordijn kunt aanschaffen. Vouwgordijnen op maat zijn passend gemaakt op de afmetingen van uw ramen. Stel dat u verduisterende vouwgordijnen nodig heeft dan wilt u toch ook niet dat er grote kieren aan de zijkanten zijn? Daarom kiezen wij uitsluitend om maatwerk te leveren.

Via onze bestelmodule kunt u op de mm nauwkeuring bestellen. Alle vouw gordijnen worden standaard naadloos gemaakt. Wanneer de stof smaller is dan het raam dan wordt de stof gedraaid. Vervolgens wordt dan de naad in de baleinen onzichtbaar weggewerkt. U kunt vervolgens zelf kiezen of u de baleinen aan de voor- of achterzijde wilt. Wilt u een strakke uitstraling of juist een hele landelijke look zonder baleinen. Kies een stoere metalen ketting voor de bediening of een standaard witte ketting. Kortom, er is volop keuze om uw vouwgordijnen op maat geheel naar wens samen te stellen.

–        Op de mm nauwkeurig te bestellen

–        Precies passend voor uw ramen

–        Personaliseer uw vouwgordijn

–        Sluit mooi af ter verduistering

–        Alle vouwgordijnen worden naadloos gemaakt

  • Dichte Vouwgordijnen

Elektrische vouwgordijnen

Bedien uw vouwgordijnen met een afstandsbediening of met uw smartphone

Sfeervol

Vouwgordijnen geven uw interieur een huiselijke sfeer en een warme look

Persoonlijk advies

Wij zijn u graag tot dienst van een persoonlijke advies afspraak tot aan de montage

Verschillende soorten

Keuze uit diverse soorten vouwgordijnen zoals transparante en dichte vouwgordijnen

Makkelijk bestellen

Op de website van BlindDesign kunt u eenvoudig uw vouwgordijnen samenstellen en bestellen

Eenvoudig reinigen

Alle vouwgordijnen kunt u wassen in de wasmachine op een kort laag programma

  • Transparante vouwgordijnen

Vouwgordijn op maat

BlindDesign maakt gebruik van een modern machinepark. Dankzij deze machines maken wij ieder vouwgordijn op maat. Zo wordt de stof vooraf ultrasone gesneden. Op deze snijtafel wordt er vervolgens al UV inkt gebruikt waar uiteindelijk als laatste de ringetjes vastgenaaid gaan worden. Zo weten wij al vooraf waar deze gaan komen. Wij maken gebruik van een moderne tunnelstikmachine. Met deze machine worden de tunnels in de stof gemaakt waar uiteindelijk de baleinen in gaan.

Ieder vouwgordijn op maat kan eigenlijk niet afwijken van de bestelde maten omdat bijna alles digitaal gaat. Met de hand worden de zomen en de klittenband gemaakt. Omdat wij het ook storend vinden als vouwgordijnen niet mooi strak hangen, zorgen wij er voor dat ieder vouwgordijn op maat gemaakt wordt. als u wilt dan kunt u ook alle soorten gewone gordijnen bij ons bestellen, wij maken uiteraard ook gordijnen met een enkele plooi of dubbele plooi of gordijnen met ingeslagen ringen. Ook leveren wij wave gordijnen, dit zijn gordijnen met gelijkmatige golven als plooi.

Waarom BlindDesign vouwgordijnen?

–        Op de mm nauwkeurig

–        Snelle leveringen

–        Altijd op maat gemaakt

–        Ruimste collectie vouwgordijnen online

–        Ruime keuze in opties

–        Bijna alle maten mogelijk

–        Ook mogelijk als elektrische variant