• Vouwgordijnen online

Vouwgordijnen online

Er zijn verschillende manieren van bestellen. U kunt gebruik maken van een advies/inmeet afspraak. Dan komen wij bij u thuis met alle stoffen, voorbeelden en kunnen wij gelijk de ramen opmeten. U kunt ook zelf via onze instructies de maten nemen. U kunt eerst gratis stalen van de stoffen bestellen zodat u weet hoe de kleur en de stof werkelijk is. Vervolgens kunt u de vouwgordijnen online bestellen. Online vouwgordijnen bestellen kan via onze website waar alle opties zijn aangegeven.

Als u de vouwgordijnen online besteld heeft dan gaan wij het in het atelier verwerken en inplannen. De normale levertijd is bij ons 7-8 werkdagen. In principe liggen alle stoffen bij ons op voorraad. U kunt dus tegen meerprijs een afspraak maken, wij zouden ook later de montage voor u kunnen verzorgen. Voor deze services hanteren wij een meerprijs. Het is het voordeligste als u zelf de vouwgordijnen online bestelt en ook zelf monteert.

  • Vouwgordijnen online bestellen

Vouwgordijn online

Een vouwgordijn online bestellen wordt steeds gewoner. Waar vroeger alle raamdecoratie werd verkocht via de woninginrichters verschuift dit steeds meer naar de online markt. Waar deze winkels vroeger de specialist waren verplaatst de kennis zich ook steeds meer online. Veel webshops hebben een specialisme en hebben om die reden meer kennis dan de winkeliers die honderden producten in assortiment hebben. Ook kunt u aan de hand van foto’s prima beoordelen of vouwgordijnen online van minimaal dezelfde kwaliteit zijn als in de winkels. Vaak is er over webshops meer klantervaringen te vinden dan over stenen winkels. Bij twijfel kunt u ook eerst 1 vouwgordijn online bestellen, beoordeel de levering en bestel daarna de andere vouwgordijnen.

  • Online vouwgordijnen

Vouwgordijnen online bestellen

Om het vouwgordijnen online bestellen makkelijker te maken bieden wij een duidelijke inmeet instructie. Hier wordt uitgelegd welke verschillende mogelijkheden er zijn en hoe u die situaties kunt inmeten. Uiteraard bieden wij ook een gratis stalen service aan. U kunt alle stoffen eerst vooraf bestellen en beoordelen voordat u vouwgordijnen online gaat bestellen. Onze normale levertijd is 7-8 werkdagen vanaf het moment dat de bestelling bij ons binnenkomt. Uiteraard maken wij uitsluitend maatwerk vouwgordijnen.